Kumla bostäder

PeKum - ett fastighetsbolag för nyproduktion

Smedstorp och Gladan/Rapphönan

PeKum är ett fastighetsbolag som ägs tillsammans av Kumla Bostäder och Peab Bostad. Bolagets syfte är skapa bostäder i Kumla kommun med blandade upplåtelseformer (både hyresrätter och bostadsrätter).
Vd för bolaget är Peder Wilhelmsson, Kumla Bostäder och ordförande i styrelsen är Göran Linder från Peab.
Kontakt: info@pekum.se

18 bostadsrätter i Smedstorp,
norra Kumla

 

PeKums första projekt är 18 bostadsrätter i Smedstorp med en planerad byggstart den 1 maj 2018 under förutsättning att 10 av de 18 lägenheterna är tecknade. Just nu är fyra stycken tecknade så än finns möjligheten till ett bekvämt och modernt boende med bra kommunikationer och nära till både skola och förskola!

De 18 bostadsrätterna är fördelade enligt följande:
8 stycken 3 ROK (82m²) pris från 1 870 000 kronor (4 134 kronor i månadsavgift)
6 stycken 4 ROK (94m²) pris från 2 230 000 kronor (4 739 kronor i månadsavgift)
4 stycken 4 ROK (95m²) i två-plan pris från 2 220 100 kronor (4 790 kronor i månadsavgift)

Samtliga lägenheter har ljusa moderna planlösningar med dubbla uteplatser för både morgon- och kvällssol!

Ansvarig mäklare för försäljningen av bostadsrätterna är Henrik Mörck på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, 0707-644 154. Fullständig information med planritningar, pris och förutsättningar finns på www.lansfast.se

 


Hyresrätter och bostadsrätter i Gladan/Rapphönan

I kvarteret Gladan och Rapphönan (norr om Råbergaplatsen till Västra Drottninggatan) planeras ett helt nytt kvarter med både hyresrätter och bostadsrätter.
Ansökt bygglov ligger för beslut hos Samhällsbyggnadsnämnden för en projektstart av hyresrätter i den norra delen längs Västra Drottninggatan och bostadsrätter i söder mot Råbergaplatsen.

Mer information om hyresrätterna och bostadsrätterna kommer att läggas upp här under våren 2018.

Hyresrätter mot Västra Drottninggatan

Cirka 45 lägenheter planeras att byggas och dessa kommer att kunna sökas från Kumla Bostäders kösystem. Du får alltså använda dig av intjänade poäng hos Kumla Bostäder för att söka en lägenhet här. Står du inte i kö idag, registrera dig här på hemsidan och börja samla poäng!

 

Bostadsrätter mot Råbergaplatsen

Här planerar vi för 27 bostadsrätter i tre punkthus. Dessa kommer att förmedlas av en mäklare som ännu inte är utsedd. Om du är intresserad av att ställa dig i kö för en bostadsrätt mailar du dina kontaktuppgifter till info@pekum.se. Du blir då kontaktad av utsedd mäklare när bostadsrätterna finns till försäljning!